Ainesosat

1 pussi Vaasan Ruissipsi Cheddar Juustoa tai Vaasan Ruissipsi Sourcream & Onionia
hummusta
pimientos de padróneja
oliiveja
marconamanteleita
salamia tai muita leikkeleitä

Ohje:

Tee hummus näin:
1 pkt keitettyjä kikherneitä (n. 400 g)
1 dl oliiviöljyä
tarvittaessa 0,5 dl vettä
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rkl tahinia
1 viipaloitu valkosipulin kynsi
1 tl jauhettua juustokuminaa (jeera)
suolaa

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa, käytä leikkuriosaa. Mausta suolalla.

Pimientos de padrón:
300 g pimientos de padróneja
1 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa ja mustapippuria
jauhettua parmesaania

Paista paprikoita öljyssä kuumalla pannulla ja kääntele niitä, kunnes niistä tulee kauniin värisiä, n. 3–5 min. Mausta suolalla ja pippurilla.
Asettele vadille ja ripottele halutessasi pinnalle jauhettua parmesaania. Lisää leikkele, hummus, mantelit ja oliivit vadille.