Ainesosat

4 Vaasan the BRGR sämpylää
450g peuran jauhelihaa
150g pekonia, hienonnettuna
2dl majoneesia
1/2dl puolukoita
1tl tuoreen timjamin lehtiä
100g kanttarellejä tai herkkusieniä
2 rkl voita
1/2 dl balsamicoetikkaa
1 tomaatti, viipaloituna
1 jääsalaatti, lehdet eriteltynä ja pestynä suolaa ja pippuria

Ohje:

Sekoita majoneesi, puolukat ja timjami sekaisin. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Paista pekonit pannulla rapeiksi ja nosta lautaselle talouspaperiarkin päälle sivuun. Viipaloi herkkusienet ja ruskista voissa. Lisää joukkoon etikka ja kiehauta kunnes neste on kokonaan haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Taputtele peuran jauhelihasta 4 tasakokoista pihviä, mausta suolalla, pippurilla ja paista tai grillaa pihvit mediumeiksi. Paahda sämpylät pannulla tai uunissa ja kokoa burgeri näistä aineksista.