Ainesosat

4 kpl Vaasan the BRGR sämpylää
8 kpl rotukarjan burgerpihviä
8 kpl cheddar-juustoviipaletta
2 dl majoneesia
2 rkl ketsuppia
2 rkl amerikkalaista sinappia
½ kpl suolakurkkua hienonnettuna
2 kpl keltasipulia
2 kpl tähtianista
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl sokeria
suolaa ja pippuria maun mukaan
1 rkl tryffeliöljyä
1 kpl kokonainen tryffeli viipaloituna

Ohje:

Sekoita kulhossa majoneesi, sinappi, ketsuppi ja hienonnettu suolakurkku. Mausta myös halutessasi tryffeliölljyllä. Suikaloi sipulit ja paista 5 minuuttia keskilämmöllä pannussa tähtianisten kanssa. Lisää joukkoon sokeri ja mausta suolalla ja pippurilla. Pidä sipuleita pannulla vielä miedolla lämmöllä 5 minuuttia ja poista tähtianikset. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa grillissä mediumiksi. Kun olet kääntänyt pihvit, laita paistetun puolen päälle cheddar-juustoviipaleet. Paahda sämpylät pannulla tai uunissa ja kokoa burgerit reseptin aineksista. Halutessasi voit viimeistellä burgerit myös viipaloidun tryffelin kera.