Ainesosat

4 burgeria
4 kpl Vaasan the BRGR burgersämpylää
4 kpl naudan burgerpihviä
4 kpl keittokinkku viipaletta
4 kpl emmental-juustoviipaletta

8 rkl aiolia eli valkosipulimajoneesia
4 tl sriracha-kastiketta

2 dl perunalastuja
4 kpl kananmunaa (halutessa)
suolaa ja pippuria

Ohje:

Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Grillaa pihvit grillissä. Kun olet kääntänyt pihvit, lämmitä grillissä myös kinkkuviipaleet ja nosta ne pihvien päälle. Laita niiden päälle vielä emmentaljuustoviipaleet ja anna juuston sulaa samalla kun pihvin toinen puoli grillaantuu.

Paahda sämpylät grillissä. Paista kananmunat, mutta vain toiselta puolelta, jotta keltuainen jää löysäksi. Kasaa burgerit siten, että aiolia tulee sekä kanteen että pohjaan paahdetun leikkauspinnan puolelle. Laita kanteen myös sriracha-kastiketta ja sen päälle sipsejä. Kun pihvit on grillattu, nosta ne pohjan päälle ja laita kansi sipseineen paikoilleen.