Ainesosat

4 kpl Vaasan kauratyynyjä
400 g kypsää porsaan kassleria
2 dl majoneesia
1-2 rkl dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria

Ohje:

Lämmitä kassler kevyesti, jotta sitä on helpompi käsitellä. Revi kassler pieniksi paloiksi ja paista palaset paistinpannulla rapeaksi. Jäähdytä revittyä kassleria hieman ja mausta se majoneesilla ja dijon-sinapilla.

Vihannesslaw

Paprikamix (punainen, keltainen ja vihreä)

5 kevätsipulinvartta

1 fenkoli

200 g kaalia

1 pieni kesäkurpitsa

1 ruukku korianteria

Kastike

1 chili

1 valkosipulinkynsi

0,5 dl osterikastiketta/teriyakikastike

1,5 dl sweet chili -kastiketta

ripaus suolaa ja pippuria

2 rkl sitruunamehua

Pilko paprikat, sipulinvarret, fenkoli, kesäkurpitsa ja kaali ohuiksi suikaleiksi.

Valmista kastike. Pilko valkosipulinkynsi ja chili pieneksi ja laita kulhoon. Lisää niiden sekaan osterikastiketta sekä sweet chili -kastike, sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja pippuria. Ole varovainen suolan kanssa, sillä sitä on jo valmiina sekä osteri- että chilikastikkeessa. Kaada kastike pilkottujen vihannesten sekaan. Anna maustua.

Kasslertyynyt ovat helppo ja värikäs herkku joko välipalana tai iltaruokana. Saat annoksesta ruokaisamman tarjoamalla lisukkeena vielä esimerkiksi riisiä tai paahdettuja perunoita.