Ainesosat

6 kpl Vaasan Lil´ BRGR -hampurilaissämpylää
600 g broilerin fileetä
öljyä paistamiseen
2 paprikaa
2 punasipuli
suolaa
mustapippuria
1/2 ananas
salaattia
tuoretta raakunaa
Curry-auringonkukansiemenkastike:
1 porkkana
1 dl auringonkukansiemeniä
3 rkl sitruunan mehua
1 1/2 tl curryjauhetta
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 tl suolaa
1/2-1 dl vettä kastikkeen ohentamiseen

Ohje:

Valmista ensin Curry-auringonkukansiemenkastike:  Kuori ja paloittele porkkana ja heitä tai höyrytä se kypsäksi. Anna jäähtyä.

Liota auringonkukansiemeniä vedessä noin puoli tuntia, ja valuta sitten. Mittaa kaikki ainekset vettä lukuun ottamatta kulhoon ja hienonna sauva­sekoittimella tahnaksi. Ohenna halutessasi vedellä.

Paista sitten broilerin fileitä pannulla tilkassa öljyä, kunnes ne ovat ruskistuneet ja kypsyneet keskeltä. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja leikkaa siivuiksi.

Leikkaa paprika ja punasipuli suikaleiksi. Paista ne nopeasti öljytilkassa pannulla, niin että ne jäävät napakoiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kuori ja kuutioi ananas.Lämmitä kauraburgerisämpylät kuivalla pannulla. Voitele pohjat ja kannet curry-auringonkukansiemenkastikkeella ja täytä hampurilaiset salaatilla, tuoreella rakuunalla, paprika-punasipulilisukkeella, broilerilla ja ananaksella.