Turnauseväät

Turnauksia ja urheilutapahtumia tulossa, mutta eväät puuttuvat?

Järjestätkö tulevalla kaudella lasten tai nuorten urheilutapahtuman, mutta eväät puuttuvat?  Vaasan tukee lasten ja nuorten terveellisiä elämäntapoja, siksi haluamme leipoa mahdollisimman hyviä eväitä kaikille joukkueille. Vaasanin täysjyväisistä ja ravitsevista leivistä on helppo tehdä herkullisia myyntituotteita turnauksien ja eri urheilutapahtumien myyntipisteisiin.  

Toivotamme herkullisia hetkiä, liikunnan riemua ja tsemppiä kaudelle 2024! 

 

Tuotteiden tilaaminen

Tällä lomakkeella voi tilata touko–elokuussa järjestettävän turnauksen myyntipisteelle evästuotteet, jotka noudetaan veloituksetta Vaasan-myymälästä.

Turnauseväitä voi hakea 1.3.–14.4.2024 välisenä aikana, ja eväitä on tarjolla 150 ensimmäiselle hakijalle. Hakijamäärän täytyttyä tilauslomake ja haku sulkeutuvat. Hakemus on hyväksytty vasta kun Vaasan on vahvistanut tilauksen hakijalle sähköpostitse.

 

Ota huomioon seuraavat asiat tilatessasi:

Paras päivä tilattujen tuotteiden noudolle on turnausta edeltävänä päivänä, jotta leivät pysyvät mahdollisimman tuoreina koko turnauksen ajan.

Huomioi noutoa suunnitellessa Vaasan-myymälöiden aukioloajat. Tarkistathan osoitteet ja aukioloajat täältä: www.vaasan.fi/tietoa/yhteystiedot/vaasan-myymalat/

 

Tilausaika on sulkeutunut