Tulista broileria salaattipedillä

Ainesosat

500 g broilerinfileetä
Marinadi:
2 dl maustamatonta rasvaista jogurttia, esim. turkkilaista
1 sipuli hienonnettuna
pala inkivääriä raastettuna
2 pientä tulista kuivattua chiliä murskattuna
1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
1 tl kurkumaa
1 tl korianteria jauheena
1 tl juustokuminaa jauheena
1 tl garam masalaa
ruokaöljyä paistamiseen
5 palaa Vaasan Pieni Pyöreä Seesamia
3-5 endiiviä tai muuta voimakasta salaattia

Ohje:

Leikkaa kanafileet kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja levitä kanojen päälle. Anna marinoitua yön yli.

Paista kananpaloja kuumalla pannulla kunnes ovat kypsiä ja ripottele lopuksi näkkileipä murut päälle. Tarjoile kanapalat endiivin lehdiltä. Näin saat kivaa pikku naposteluruokaa.