Ainesosat

8 palaa Vaasan Pieni Pyöreä Seesamia tai muita Pyöreitä
punaista pestokastiketta
2 palloa mozzarellaa
tuoretta rucolaa
Punainen pesto:
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
3 rkl parmesaaniraastetta
1 rkl tomaattipyreetä
1 kl pinjansiemeniä
1 valkosipulin kynsi
4 rkl tuoretta basilikaa
oliiviöljyä

Ohje:

Valmista pestokastike. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Lisää tarvittaessa aurinkokuivattujen tomaattien säilöntäöljyä, jotta saat kastikkeesta notkean.
Levitä näkkileiville pestokastiketta ja asettele päälle mozzarellaviipaleita. Paista pizzoja 225 asteisessa uunissa 10 minuuttia ja asettele päälle reilusti tuoretta rucolaa. Tarjoile.