Ainesosat

4 kpl The Bao höyrysämpylöitä
160 g Hälsans Kök fileesuikaleita
50 g rypsiöljyä
50 g sticky kastiketta
40 g pikkelöityä kaalia
50 g kesäkurpitsaa siivutettuna
10 g chili-valkosipulitahnaa
12 kpl chilirengasta
1/4 kpl korianteriruukkua hienonnettuna
50 g seesaminsiemen majoneesia
Sticky kastike:
90 g Kikkoman pokekastiketta
30 g hoisinkastiketta
10 g paahdettuja seesaminsiemeniä
Seesaminsiemenmajoneesi:
270 g majoneesia
15 g seesaminsiemenöljyä
3 g sitruunamehua
1 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
mustapippuria myllystä
Pikkelöity kaali:
100 g kaalia suikaloituna
50 g riisiviinietikkaa
50 g sokeria
50 g vettä

Ohje:

Valmista ensin sticky kastike keittämällä ainekset 1/3 osaan ja seesamimajoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Valmista pikkelöity kaali. Aloita suikaloimalla kaali. Kiehauta sitten sokeri, etikka ja vesi. Kaada se suikaloitujen kaalien päälle.

Lämmitä Baot ohjeiden mukaan. Paista fileesuikaleet öljyssä, ja lisää sticky kastike. Marinoi siivutetut kesäkurpitsat chilivalkosipuli tahnalla. Kasaa sticky fileet Baon pohjalle, sen päälle pikkelöityä kaalia, marinoidut kesäkurpitsat, chilit ja korianterit. Pursota seesaminsiemen majoneesia päälle.