Ainesosat

4 kpl Vaasan Soft Bun -sämpylää
1 dl täysmajoneesia
1 rkl Dijon -sinappia
400 g broilerin jauhelihaa
suolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
4 viipaletta Comtéa tai muuta maukasta juustoa
2 dl vuonankaalia tai muuta salaattia
4 viipaletta tomaattia

Ohje:

Paista sämpylät voissa pannulla ja laita folion alle odottamaan. Yhdistä majoneesi ja sinappi.

Jaa jauheliha kahdeksaan osaan ja muotoile kevyesti palloiksi. Laita kaksi palloa kuivalle ja kuumalle paistinpannulle tai tasaiselle parilalevylle. Mausta suolalla ja pippurilla. Smashaa eli paina lihaa tiukasti noin 10 sekunnin ajan joko kattilan pohjalla tai esimerkiksi muurauslastalla. Jos käytät kattilan pohjaa, suojaa pihvi tällöin leivinpaperin palalla, ettei kattilasta tartu likaa pihviin. Jos käytät paistinpannua, tee yksi pihvi kerrallaan. Käännä ja laita päälle juustoviipale. Paista toiselta puolelta hetki, kunnes juusto lämpenee.

Kokoa hampurilaiset laittamalla sämpylälle sinappimajoneesia, pihvit, tomaatti ja salaattia.


Vaasan Street Food SOFT BUN perunaburgeri

Vaasan Soft Bun perunaburgeri on aito ilmava ja pehmeä perunasämpylä, joka on leivottu perinteisen amerikkalaisen perunasämpyläreseptin mukaan.
Tutustu