Ainesosat
6 kpl | Vaasan Dark Dog -hodarisämpylää |
200 g | Kalaonni-lämminsavu kirjolohifileetä |
3 | kananmunaa |
ruohosipulia hienonnettua | |
Piparjuuri-perunasalaatti: | |
400 g | (uutta) perunaa |
1 1/2 dl | majoneesia |
1 dl | kermaviiliä |
2 rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
2 tl | piparjuuritahnaa |
1/2 tl | suolaa |
ripaus mustapippuria rouhittuna | |
Marinoidut punasipulit: | |
2 | punasipulia |
3/4 dl | valkoviinietikkaa |
2 rkl | juoksevaa hunajaa |
2 rkl | rypsiöljyä |
1/2 tl | suolaa |
Ohje:
Marinoi punasipulit: Kuori ja viipaloi sipulit ja sekoita etikka, hunaja, öljy ja suola. Sekoita marinadi sipuleihin ja anna marinoitua pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Valmista piparjuuri-perunasalaatti: Keitä perunat, kuori ja kuutioi ne. Sekoita perunoihin muut salaatin ainekset.
Keitä munat, ja jäähdytä, kuori ja lohko ne. Höyrytä sämpylät lämpimiksi.
Kokoa hodarit: perunasalaattia, munalohkoja, savulohta ja marinoitua punasipulia. Korista ruohosipulisilpulla.
Vinkki! Perunasalaattiin voi kätkeä edellisen aterian jämäpotut. Parasta siitä tulee kesällä uusilla perunoilla.
Vaasan Dark Dog
Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark Dog on rukiinen hot dog -sämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on terveellisempi valinta sallittuun hodariherkutteluun.
Dark Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin ja pinnalle on ripoteltu unikonsiemeniä. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.
Tutustu