Rieskaiset ja rukiiset dippailunaksut

Ainesosat

2 Vaasan Lapin Rieska ruista
1 pussi Vaasan Ruisnachoja
Caeserdippi
1 valkosipulinkynsi
2 sardelli- tai anjovisfileetä
1 dl täysmajoneesia
1 tl (dijonin)sinappia
½ tl rouhittua mustapippuria
Yrtti-limettidippi
3 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. ruohosipulia
1 rkl limetti- tai sitruunamehua
½ tl suolaa
1/3 tl rouhittua valkopippuria myllystä
1 dl täysmajoneesia

Ohje:

Rieskatikut
Leikkaa rieska viipaleiksi. Voitele kevyesti öljyllä. Paista grillissä tai paistinpannulla molemmilta puolilta.

Caesardippi
Hienonna valkosipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Hienonna sardellifileet. Yhdistä ne majoneesin ja sinapin kanssa. Mausta pippurilla.

Yrtti-limettidippi
Yhdistä kaikki aineet keskenään. Anna makujen tasaantua vähintään 15 min ennen tarjoilua.

Dippaa rieskatikkuja ja RuisNachoja kastikkeisiin ja nauti!