Ainesosat

4 kpl The Bao höyrysämpylää
160 g paneroitua kalaa, mieluiten turskaa
50 g lehtikaalia suikaloituna
50 g nahm-jimkastiketta
40 g mungituja
12 kpl kevätsipulia renkaina
1/4 kpl korianteriruukkua hienonnettuna
50 g gochujang majoneesia
5 g rapeaa riisiä
Gochujang majoneesi:
240 g majoneesia
3 g sitruunamehua
30 g gochujang-tahnaa
Nahm-Jim kastike:
300 g tomaattia
8 g punaista chiliä
50 g limen mehua
20 g ruokosokeria
50 g kalakastiketta
1/2 kpl solo-valkosipulia
1 ruukku korianteria
Rapea riisi:
50 g esikeitettyä riisiä (Uncle Ben´s)
300 g paisto- ja friteerausöljyä

Ohje:

Valmista ensin gochujang majoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Tee sitten nahm-jim kastike asettamalla kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Voit myös soseuttaa sauvasekoittimella.

Valmista sitten rapea riisi. Kuumenna öljy 200 c asteiseksi ja ”puffaa” esikeitetty riisi öljyssä.

Friteeraa kala öljyssä ja leikkaa 4 osaan. Sekoita lehtikaali ja idut keskenään ja mausta nahm-jimkastikeella. Lämmitä Baot ohjeiden mukaan. Kasaa kaali pohjalle, aseta kala kaalin päälle ja pursota majoneesia päälle. Lisää lopuksi kevätsipuli, korianteri ja rapea riisi.