Ainesosat

4 kpl The Bao höyrysämpylöitä
200 g osterivinokasta suikaloituna
1 tl ruokosokeria
25 g rypsiöljyä
50 g hoisinkastiketta
20 g inkivääriä suikaloituna
1/2 lime, mehuna
1/4 kpl yksikyntistä valkosipulia raastettuna
80 g jäävuorisalaattia suikaleena
3 oksaa kevätsipulia hienonnettuna
12 kpl chilirengasta
1 rkl rapea valkosipulichili seesamiöljyssä
2 rkl paahdettua sipulia
Inkiväärimajoneesi:
80 g majoneesia
1 g sitruunanmehua
10 g inkivääritahnaa

Ohje:

Tee ensin majoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

”Revi” sienet haarukalla, lisää paistinpannuun öljy ja kuningas osterivinokas. Kuullota sieniä hetken aikaa, lisää valkosipuli, inkivääri, ruokosokeri ja anna sokerin karamellisoitua. Lisää hoisinkastike ja keitä noin 2 minuuttia. Lisää lopuksi limenmehu. 

Laita jääsalaatti suikaleet jääveteen, jotta ne rapeutuvat. Sekoita paahdettu sipuli ja rapea valkosipulichili keskenään.

Lämmitä bao ohjeiden mukaan. Pursota pohjalle majoneesia, sienet päälle ja valuutettu amerikansalaatti sekä pursota majoneesia päälle. Koristele annos kevätsipulilla ja rapealla sipulilla.