Ainesosat

5 kpl Vaasan The Pita -leipää
200-300 g friteerattuja muikkuja
Sitruuna-fetajogurtti:
2 dl turkkilaista jogurttia
100 g fetajuustoa murennettuna
2 rkl tilliä hienonnettuna
1 sitruunan kuori hienoksi raastettuna
2 tl sitruunan mehua
1/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna
Salaatti:
1 ruukku jääsalaattia
1 pieni fenkoli
1/4 kurkku
3 tomaattia
1/2 dl kevätsipulia hienonnettuna

Ohje:

Sekoita sitruuna-fetajogurtin ainekset keskenään.

Revi salaatti. Halkaise fenkoli ja suikaloi siitä ohutta siivua esimerkiksi juusto­höylällä. Viipaloi kurkku ja kuutioi tomaatti. Sekoita salaatin aineet keskenään.

Paista muikut paistinpannulla voissa, noin 3 minuuttia.

Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.

Kokoa leivät: laita leipätaskujen sisään salaattia, muikkuja ja sitruuna-fetajogurttia. Koristele halutessasi tillillä.

 

Vinkki!

Voit täyttää pitaleivät joko kokonaisina tai leikata niistä puolikkaita, jolloin saat 10 pikkupitaa.