Ainesosat

4 kpl Vaasan The Pita -leipää
Friteerattu tofu:
400 g tofua paloiteltuna
1 dl teriyakikastiketta
riisijauhoja
rypsiöljyä
Seesaminsiemenmajoneesi:
200 g Hellmann´s -majoneesia
1 rkl mustia seesaminsiemeniä paahdettuna
1 rkl seesaminsiemenöljyä
1 tl limen mehua
suolaa
Nahm Jim -kastike:
1 tomaatti
1 punainen chili
2 limen mehu
3 rkl ruokosokeria
1/2 dl kalakastiketta
2 valkosipulinkynttä
1/2 ruukkua korianteria
Salaatti:
2 kpl paksoita suikaloituna
200 g retikkaa suikaleina
1/2 punttia retiisiä viipaleina
1/4 kerä punasalaattia lehtinä
100 g mung-pavun ituja
1/2 ruukkua korianteria hienonnettuna
1/2 punainen chili renkaina
1 dl Nahm Jim -kastiketta

Ohje:

Marinoi ensin tofuja teriyaki­kastikkeessa tunti. Pyöritä sitten tofut riisijauhoissa ja paista runsaassa määrässä öljyä.

Sekoita majoneesin ainekset.

Soseuta nahm jim -kastikkeen ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Sekoita salaatti kulhossa ja mausta se nahm jim -kastikkeella.

Lämmitä pitat ohjeiden mukaan, aseta sitten niiden pohjalle salaatti, lisää majoneesi ja tofut. Nauti!