Ainesosat

4 kpl Vaasan The Pita -leipää
Friteerattu tofu:
400 g tofua paloiteltuna
1 dl teriyakikastiketta
riisijauhoja
rypsiöljyä
Seesaminsiemenmajoneesi:
200 g Hellmann´s -majoneesia
1 rkl mustia seesaminsiemeniä paahdettuna
1 rkl seesaminsiemenöljyä
1 tl limen mehua
suolaa
Nahm Jim -kastike:
1 tomaatti
1 punainen chili
2 limen mehu
3 rkl ruokosokeria
1/2 dl kalakastiketta
2 valkosipulinkynttä
1/2 ruukkua korianteria
Salaatti:
2 kpl paksoita suikaloituna
200 g retikkaa suikaleina
1/2 punttia retiisiä viipaleina
1/4 kerä punasalaattia lehtinä
100 g mung-pavun ituja
1/2 ruukkua korianteria hienonnettuna
1/2 punainen chili renkaina
1 dl Nahm Jim -kastiketta

Ohje:

Marinoi ensin tofuja teriyaki­kastikkeessa tunti. Pyöritä sitten tofut riisijauhoissa ja paista runsaassa määrässä öljyä.

Sekoita majoneesin ainekset.

Soseuta nahm jim -kastikkeen ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Sekoita salaatti kulhossa ja mausta se nahm jim -kastikkeella.

Lämmitä pitat ohjeiden mukaan, aseta sitten niiden pohjalle salaatti, lisää majoneesi ja tofut. Nauti!


Vaasan Street Food The Pita

Vaasan Street Food The Pita on pakasteesta löytyvä täysjyvää sisältävä pitaleipä. Leivässä on valmiit viillot helpottamaan täyttöä ja käyttöä. Herkullinen maku ja pehmeä rakenne – lisää vain mieleisesi täytteet ja nauti.

Tutustu