Ainesosat

8 kpl Vaasan Dark Dog -sämpylää
400 g mustaamakkaraa
voita tai rypsiöljyä paistamiseen
puolukoita
Kirkas coleslaw:
150 g valkokaalia
1 iso porkkana
1/2 dl rypsiöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1/2 tl suola
ripaus mustapippuria rouhittuna
Puolukkaranskankerma:
200 g ranskankermaa
1 dl puolukoita
1/4 tl suolaa
ripaus sokeria

Ohje:

Suikaloi kaali, kuori ja raasta porkkana. Sekoita kastike öljystä, etikasta, suolasta ja pippurista. Sekoita kastike kaaliin ja porkkanaan.

Sekoita puolukkaranskan­kerman ainekset keskenään. Viipaloi makkara ja paista pannulla tilkassa rasvaa.

Lämmitä hodarisämpylät.

Kokoa hodarit: levitä sämpylälle puolukkaranskankermaa, asettele coleslaw’ta ja paistettua mustaamakkaraa. Koristele halutessasi muutamalla puolukalla.

Vinkki! Voit halutessasi tehdä kastikkeen myös majoneesista ja puolukasta.


Vaasan Dark Dog

Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark Dog on rukiinen hot dog -sämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on terveellisempi valinta sallittuun hodariherkutteluun.

 Dark Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin ja pinnalle on ripoteltu unikonsiemeniä. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.

Tutustu