Ainesosat
8 kpl | Vaasan Dark Dog -sämpylää |
400 g | mustaamakkaraa |
voita tai rypsiöljyä paistamiseen | |
puolukoita | |
Kirkas coleslaw: | |
150 g | valkokaalia |
1 | iso porkkana |
1/2 dl | rypsiöljyä |
2 rkl | valkoviinietikkaa |
1/2 tl | suola |
ripaus mustapippuria rouhittuna | |
Puolukkaranskankerma: | |
200 g | ranskankermaa |
1 dl | puolukoita |
1/4 tl | suolaa |
ripaus sokeria |
Ohje:
Suikaloi kaali, kuori ja raasta porkkana. Sekoita kastike öljystä, etikasta, suolasta ja pippurista. Sekoita kastike kaaliin ja porkkanaan.
Sekoita puolukkaranskankerman ainekset keskenään. Viipaloi makkara ja paista pannulla tilkassa rasvaa.
Lämmitä hodarisämpylät.
Kokoa hodarit: levitä sämpylälle puolukkaranskankermaa, asettele coleslaw’ta ja paistettua mustaamakkaraa. Koristele halutessasi muutamalla puolukalla.
Vinkki! Voit halutessasi tehdä kastikkeen myös majoneesista ja puolukasta.
Vaasan Dark Dog
Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark Dog on rukiinen hot dog -sämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on terveellisempi valinta sallittuun hodariherkutteluun.
Dark Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin ja pinnalle on ripoteltu unikonsiemeniä. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.
Tutustu