Meksikolainen Street Food-buffet

Kokoa vappuun helppo meksikolaishenkinen hodaripicnic, jonka (melkein) kaikki ainekset saat halutessasi valmiina kaupasta.

Ainesosat

4 kpl The DOG hodarisämpylää
4 kpl Dark Dog hodarisämpylää
8 kpl Nakkia tai makkaraa
4 rkl Salsaa
4 rkl Guacamolea
1 annos Pico de Galloa (ohje alla)
4 rkl Mango Mayoa (ohje alla)
8 viipaletta Vvntage cheddaria
1 ruukku Korianteria
Pico de Gallo:
1/2 Punasipulia
1/2 tl Suolaa
1/2 tl Sokeria
Mustapippuria myllystä
1 rkl Punaviinietikkaa
1 Chilipalko
2 Tomaattia
1/4 Kurkku
3 rkl Hienonnettua korianteria
Mango Mayo:
1/2 Mango
Muutama Korianterinoksa
2 dl Täysmajoneesia

Ohje:

Paista makkarat kypsiksi ja lämmitä tai grillaa sämpylät halutessasi. Lusikoi hodareille salsaa, guacamolea, pico de galloa ja mango mayoa. Viimeistele korianterilla ja halutessasi nachoilla, salaatilla ja punasipulilla.

 

Pico de Gallo:

Kuori sipuli ja leikkaa se pienenpieniksi kuutioiksi. Sekoita suolan, sokerin, pippurin ja etikn kanssa. Anna maustua sillä aikaa, kun viimeistelet muut aineet. Kuutioi chili, tomaatit ja kurkku. Sekoita ne korianterin ja muiden aineiden kanssa.

 

Mango mayo:

Laita kuorettoman mangon hedelmäliha ja korianteri tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi. Lisää majoneesi ja sekoita.