Ainesosat

6 kpl Vaasan Soft Dog perunahodaria
2 dl turkkilaista jogurttia
1 dl korppujauhoja
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 kananmuna
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
öljyä paistamiseen
1 pss (450g) bataattiranskalaisia
1 prk (400g) tomaattikastiketta
150 g juustoraastetta
tuoretta basilikaa
kirsikkatomaatteja

Ohje:

Sekoita turkkilaiseen jogurttiin korppujauhot, lisää seokseen jauheliha, hienonnettu sipuli, kananmuna, suola ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Muotoile jauhelihamassasta pieniä pullia. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista lihapullat kypsiksi.

Paista bataattiranskalaiset kypsiksi pussin ohjeen mukaan.

Täytä sämpylät bataattiranskalaisilla, lihapullilla ja tomaattikastikkeella. Jaa juustoraaste sämpylöille ja paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella basilikalla ja kirsikkatomaateilla.


Vaasan Street Food SOFT DOG perunahodari

Tutustu