Ainesosat

6 kpl Vaasan The DOG-hodarisämpylää
2 porkkanaa
1 palsternakka
3 rkl rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
lehtipersiljaa hienonnettuna
paahdettua sipulia
Karjalanpaisti:
400 g karjalanpaistilihaa
2 sipulia
3/4 tl suolaa
6 kpl mustapippuria
vettä
Sinappimajoneesi:
1 dl majoneesia
1 rkl karkeaa sinappia
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

Ohje:

Valmistele lihat: Kuori ja lohko sipuli ja laita ne lihojen kanssa uuni­vuokaa. Ripottele päälle suola ja laita joukkoon mustapippurit. Kaada päälle vettä niin, että lihat juuri peittyvät. Kypsennä 175- asteisessa uunissa 2–3 tuntia.

Paloittele porkkanat ja palsternakka tikuiksi pellille ja valuta niiden päälle öljyä ja ripota suolaa. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes tikut ovat kypsiä.

Nostele kypsä liha liemestään ja revi sitä kevyesti suikalemaisemmaksi.

Sekoita sinappimajon ainekset keskenään.

Lämmitä sämpylät.

Kokoa hodarit: majoneesia, karjalanpaistilihaa, paahdettuja juureksia, hienonnettua lehtipersiljaa ja paahdettua sipulia.


Private: Vaasan The DOG Gourmet hodarisämpylä

Kaupan ensimmäinen premium dogi, jonka maku on just eikä melkein. Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa. Pakkauksessa on 8 dogia, joilla pidät isonkin jengin tyytyväisenä.

Tutustu