Ainesosat

4 kpl Dark BRGR sämpylää
4 kpl ohutta lohifilettä
sitruunamajoneesia tai aiolia
ruohosipulia ja rucolaa
Kurkkupikkelissi:
1/2 kurkku
1 rkl väkiviinaetikkaa
1/2 rkl sokeria
1 tl suolaa
Punasipulipikkelssi:
1 punasipuli
1/2 dl valkoviinietikkaa
1/2 rkl sokeria
ripaus suolaa
1/4 dl rypsiöljyä

Ohje:

Aloita valmistelemalla ensin pikkelssit:

Punasipulipikkelssi:

    • Kuori ja viipaloi punasipuli
    • Kuumenna valkoviinietikka ja sekoita sokeri ja suola sen joukkoon ja odota, että ne liukenevat
    • Kaada liemi punasipulien päälle ja anna marinoitua vähintään 15 min. Sekoita välillä.
    • Huuhdo sipulit kylmällä vedellä ja lisää öljy.
    • HUOM! Voit tehdä kerralla isomman määrän, koska pikkelssi säilyy jääkaapissa n. viikon.

Kurkkupikkelssi:

    • Raasta kurkku ja sekoita kaikki ainekset sekaisin
    • Anna vetäytyä vähintään 20 min.

Grillaa lohifileet tai paista ne nopeasti pannulla ja paahda samalla sämpylät.

Kasaa burgerit: kasaa pohjiin halutessasi sitruunamajoneesia / aiolia, kasa rucolaa, kurkkupikkelssiä, lohifileet, sitruunamajoneesi / aioli, pikkelöity punasipuli, ruohosipuli ja kansi. Siitä sitten ääntä kohden, nauttien!


Vaasan Dark BRGR

Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark BRGR on rukiinen burgerisämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on hyvä valinta terveellisempään herkutteluun.

Dark BRGRin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark BRGRin pinta kiiltää, kuten pitääkin. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.

Tutustu