Ainesosat

4 kpl Vaasan Dark BRGR -hampurilaissämpylää
4 Kalaonni-lahnapihviä
1 pihvitomaatti
jääsalaattia
valmista kurkkumajoneesia
Pikkelöity punasipuli:
1 punasipuli
0,5 dl punaviinietikkaa
1,5 dl vettä
1 dl sokeria

Ohje:

Viipaloi ensin puna­sipuli. Kiehauta sitten etikka, vesi ja sokeri ja jäähdytä hetki. Lisää sipuliviipaleet liemeen ja anna maustua 1–2 tuntia.

Lämmitä pihvejä uunissa 180 asteessa 12 min kiertoilmalla tai paistinpannulla voi-öljy-seoksessa miedolla lämmöllä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Viipaloi tomaatti ja irrota salaatinlehdet. Lämmitä sämpylää hetki uunissa

Levitä sämpylän pohjaan ja kanteen kurkkumajoneesia. Aseta pohjalle salaatti, pihvi, tomaatti, kurkkumajoneesia ja punasipulia.


Vaasan Dark BRGR

Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark BRGR on rukiinen burgerisämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on hyvä valinta terveellisempään herkutteluun.

Dark BRGRin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark BRGRin pinta kiiltää, kuten pitääkin. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.

Tutustu