Ainesosat

8 Vaasan Hapankorppua
Kinkku-kapristäyte:
50 g ylikypsää kinkkua tai palvikinkkua pieninä kuutioina
1½ dl (75 g) juustoraastetta
1 kananmuna
1-2 rkl sinappi-kurkkusalaattia
1 rkl kapriksia hienonnettuna
Herkkusienitäyte:
50 g tuoreita herkkusieniä viipaloituna
pala (25g) purjoa hienonnettuna
1½ dl (75 g) juustoraastetta
1 kananmuna
½ dl viipaloituja vihreitä oliiveja
½ tl yrttisuolaa
½ tl kuivattua rakuunaa
Koristeluun: kuutioitua paprikaa ja purjorenkaita

Ohje:

Levitä hapankorput uunipellille leivinpaperin päälle. Valmista haluamasi täyte sekoittamalla ainekset keskenään. Lusikoi täyte hapankorppujen päälle. Kuorruta uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia. Koristele paprikakuutioilla ja purjorenkailla.