Ainesosat

1 pss Vaasan Dark Dog hodarisämpylöitä
400 g broilerin fileetä
öljyä paistamiseen
1 pussi taco-mausteseosta
1 prk ranskankermaa
nachoja
korianteria
Mango-papaijasalsa:
1/2 mango
1/2 papaija
1 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 chili
2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
1 limen mehu
suolaa

Ohje:

Valmista ensin mango-papaijasalsa:

Halkaise mangon keskellä olevan kiven vierestä, kuori ja leikkaa puolikas mango pieniksi kuutioiksi. Halkaise papaija ja kaavi siemenet pois lusikalla. Kuori puolikas papaija ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi, sekä hienonna chili ja korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Paista seuraavaksi broilerin fileet kypsiksi pannulla tilkassa öljyä. Mausta taco-mausteseoksella kummaltakin puolelta. Leikkaa kypsät broilerin fileet pitkittäin siivuiksi.

Lämmitä Dark Dog -sämpylät pannulla tai parilalla. Täytä ne ranskankermalla, broilerisiivuilla, mango-papaijasalsalla ja murustelluilla nachoilla. Viimeistele tuoreella korianterilla.


Vaasan Dark Dog

Vaasan Street Food -tuoteperheen uusin tulokas Dark Dog on rukiinen hot dog -sämpylä. Täysjyväruista 26% sisältävä runsaskuituinen sämpylä on terveellisempi valinta sallittuun hodariherkutteluun.

 Dark Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dark Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin ja pinnalle on ripoteltu unikonsiemeniä. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa.

Tutustu