Ainesosat

4 kpl Dark Dog -sämpylöitä
Kaalisalaatti
¼ kaalia
1 kpl porkkanaa
10 kpl vihreää papua
50 g suolapähkinää
6 kpl kirsikkatomaattia
1 ruukku korianteria
½ mango
2 oksaa kevätsipulia
pala retikkaa
1/4 punaista chiliä
Nam-jim kastike
2 kpl punaista chiliä
2 kpl tomaattia
6 kpl limeä, mehuksi puristettuna
½ dl kalakastiketta
3 rkl ruokosokeria
1 ruukku korianteria
Seesaminsiemenmajoneesi
1 dl valmista majoneesia
2 rkl seesaminsiemenöljyä
2 rkl paahdettuja sesaminsiemeniä
1 rkl limenmehua
suolaa

Ohje:

Kaalisalaaatti

Leikkaa kaali, retikka ja porkkana suikaleiksi. Leikkaa papu viiluiksi ja ryöppää nopeasti.

Leikkaa tomaatti ja mango kuutioiksi, hienonna korianteri ja kevätsipuli.

Paahda suolapähkinät 180C uunissa 5 minuuttia. Sekoita kaikki ainekset ja mausta nam-jim kastikeella.

 

Nam-jim kastike

Sekoita ainekset.

 

Seesaminsiemenmajoneesi

Sekoita ainekset.

 

Kokoaminen

Aseta maustettu kaalisalaatti lämmitetyn sämpylän sisään. Pursota majoneesi ja koristele yrteillä, seesaminsiemenillä sekä limen kuorella.