Ainesosat

4 kpl Vaasan The Wrap rullaleipää
8 palaa tummaa suklaata
4 digestivekeksiä
4 rkl suklaakastiketta
50 g vaahtokarkkeja

Ohje:

Rouhi suklaa veitsellä, murskaa keksit ja paloittele isot vaahtokarkit.

Leikkaa The Wrapiin viilto keskeltä alas.

Voitele wrapin sisäpinta kauttaaltaan suklaakastikkeella.

Jaa wrap mielessäsi neljään sektoriin siten, että ensimmäinen sektori on viillon vasemmalla puolella ja etene siitä myötä­päivään: toinen sektori on ensimmäisen yläpuolella, kolmas sektori toisen oikealla puolella ja neljäs sektori kolmannen alla eli tekemäsi viillon oikealla puolella.

Ripottele ensimmäiselle sektorille suklaarouhetta, toiselle keksimuruja, kolmannelle vaahtokarkkeja ja neljännelle taas suklaarouhetta.

Taittele wrap. Taita suklainen ykkössektori viillon vasemmalta puolelta keksimurusektorin päälle, käännä sitten koko taitos vaahtokarkkisektorin päälle ja siitä edelleen suklaarouhesektorin päälle. Näin wrapista muodostuu täytetty kolmioleipä.

Paista kolmiot molemmin puolin ritilän päällä nuotiolla tai trangialla niin, että suklaa ja vaahtokarkit sulavat wrapin sisälle. Tarjoile heti.


Vaasan The Wrap

Tuore ja maistuva kotimainen wrap helppoon ja nopeaan ruoanlaittoon.

Tutustu