Ainesosat

8 Vaasan The Bao -höyrysämpylää
2 banaania
2 rkl voita
2 rkl fariinisokeria
8 mansikkaa
kermavaahtoa
suklaakastiketta
nonparelleja

Ohje:

Kuori banaanit ja leikkaa ne siivuiksi. Sulata voi ja fariinisokeri pannulla ja paista banaanit nopeasti seoksessa. Leikkaa mansikat siivuiksi.

Lämmitä bao bunit höyryttämällä tai mikroaaltouunissa. Täytä banaanisiivuilla, mansikoilla, kermavaahdolla ja suklaakastikkeella. Viimeistele nonparelleilla ja tarjoile heti.

Vinkki: Dippaa baon reunat voi-fariinisokeriseokseen ja ripottele päälle nonparellit. Dipattuihin sämpylöihin nonparellit tarttuvat hyvin.


The Bao Bun höyrysämpylä

The Bao Bun on aasialainen höyrytettävä sämpylä, jonka voit täyttää haluamaasi tapaan, joko lihalla, kalalla tai kasviksilla. Baon lämmitys tapahtuu perinteisesti höyryttämällä, mutta myös mikrossa saat sämpylästä ihanan pehmeän ja kuohkean.

Tutustu