Ainesosat

1 pss Vaasan Valkosipuli ja Yrtit Ruisnachoja
2 munakoisoa
1 rkl tahinia
3 rkl sitruunan mehua
3 rkl oliiviöljyä
½ tl savustettua paprikajauhetta
1 rkl silputtua persiljaa
½ tl suolaa
mustapippuria

Ohje:

Tee munakoisoihin muutamia reikiä haarukalla ja kypsennä niitä kokonaisina 200 asteisessa uunissa noin tunti. Käännä muutaman kerran paiston aikana, kunnes munakoisot ovat ihan pehmeitä. Poista kuoret ja laita koisot metalliseen siivilään. Riko rakenne haarukalla ja anna ylimääräisen nesteen valua pois. Valuta näin puoli tuntia ja sekoita välillä. Laita munakoisot kulhoon, lisää loput aineet ja sekoita. Tarkasta maut ja anna Baba Ganoushin vetäytyä hetki jääkaapissa, jotta maut tasoittuvat.