Vaasan FLOW-lippujen arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Vaasan OY, osoite Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki. (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 31.7.2023 klo 00:00- 5.8.2023 klo 23:59 välisenä aikana. Voittaja arvotaan 6.8.2023 kunkin vaikuttajan omalla Instagram-tilillä.

4. Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua kampanja-aikana Instagramissa kommentoimalla @mustarttu, @merimilash ja @tyttibeat -tileillä julkaistua arvontajulkaisua kilpailun sääntöjen mukaisella kommentilla.

Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta arvontaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

5. Palkinto

Kukin vaikuttaja (3 kpl) arpoo Instagram -tilillään yhdelle (1) voittajalle kaksi (2) kappaletta Flow -festivaalilippuja, lippu on peruslippu lauantaille 12.8.2023 ja sen arvo on 135 euroa.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin kautta yksityisviestillä sunnuntaina 6.8.2023. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajille Vaasanin kustannuksella. Vaasan vastaa myös arpajaisverosta.

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. 

6. Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

7. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Arvonnassa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

8. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistumalla arvontaan osallistuja vapauttaa Metan / Instagramin kaikesta vastuusta. Meta / Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Metaan / Instagramiin.