Vaasan brand logo

On hetkiä, jotka ansaitsevat aivan erityisen leivän. Leivän, joka on vastapaistettu. Leipurimestarimme tietävät, että jokaiselle hetkelle on olemassa oikea leipänsä. Siksi he keksivät ja kokeilevat aina uutta. Juuri sinulle, juuri sinun hetkiisi.

Hyvä leipä löytää aina hetkensä. Vaasan Mestarin leivät tulevat Joutsenosta. Paistopisteellä paistuttuaan ne löytävät paikkansa ja aikansa kodeista ympäri Suomen. Käsittelemme taikinaa ja kehitämme reseptejä siten, että kaikki leivät olisivat leipien parhaimmistoa ja säilyisivät hyvinä mahdollisimman pitkään. Emme myöskään säästele maussa!

Vaasan Mestarin leivät suoraan Joutsenosta

Vaasan Mestarin leivät tuovat laatua ja erottuvuutta leipäpöytään. Ne ovat suomalaisia, maukkaita leipiä, jotka leivotaan Joutsenon leipomossamme. Käytämme monipuolisesti eri viljalajeja, kokeilemme uusia raaka-aineita ja yhdistelemme hapanjuuria. Herkullisten leipien ulkonäkö viimeistellään rouheutta tuovilla siemenripotteilla. Vaasan Mestarin leivät paistuvat paistopisteillä ja lämpimiksi leiviksi paistuttuaan ne löytävät paikansa kodeista ympäri Suomen.

Lue lisää Vaasan Mestarin leivistä

Monipuolinen leipämme

Leipä tuo ruokavalioomme kuitua, täysjyväviljaa ja vitamiineja, mutta kätevänä hiilihydraattilähteenä myös jaksamista ja herkullisia makuelämyksiä. Ja mikä parasta, sitä voi erilaisilla täytteillä vaihdella loputtomasti kohti yhä terveellisempiä ja vastuullisempia valintoja. Leipä tarjoaa rajattoman määrän mahdollisuuksia. Voit luoda vegaanisia, kasvispainotteisia tai lihaisia leipiä, lisätä juustoja, pestoja, kastikkeita ja mausteita. Voit hyödyntää sesongin kasviksia tai maukkaita säilykkeitä.

Leipä on loppujen lopuksi melko simppeli ja edullinen tarjottava, se sopii sekä arkeen että juhlaan. Se voi olla osa arkista keittolounasta, mutta se voi myös juhlistaa hienoa illallista. Ja molempiin ruokakokemuksiin sopii niin vaalea- kuin ruisleipä. Jokainen leipätyyppi tarjoaa omanlaisensa koostumuksen ja makuja, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Pääasia on, että leipä maistuu hyvältä.

Lue lisää leivästä monipuolisena ja vastuullisena valintana