Vaasan brand logo

Vaasan Leipämö

Vaasan Leipämö syntyi halusta tuoda Suomen ja maailman parhaat leipomotuotteet jokaisen ulottuville, uunituoreena, paikan päällä paistettuina. Meiltä löydät rakastetut kotimaiset maut sekä herkulliset kansainväliset suosikit. Aina tuoreena, sinua varten.

Uskomme, että uunituore leipä tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Lantmännen Unibaken yritystoiminta perustuu läpinäkyvyyteen ja vastuullisuuteen. Jatkuvan kasvun edellytyksenä on hyvä maine sekä asiakkaiden ja kuluttajien luottamuksen arvoinen toiminta. Vastuullisuus kattaa meillä koko arvoketjun – pellosta pöytään. 

Tutustu Vaasan Leipämö paistopistekonseptiin. Lue lisää.

 

Ruokaisat herkut evääksi tai välipalaksi

Vaasan Leipämön ruokaisat tuotteet tarjoavat terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja evääksi tai välipalaksi. Löydät suomalaisten rakastamat riisipiirakat ja pasteijat monissa mauissa. Valikoimamme uunituoreet ja täyttävät välipalat helpottavat arkea sekä tarjoavat vaihtelua esimerkiksi tarjoiluihin juhliin ja kokouksiin.

Tutustu tuotteisiin

Makeat herkut kahvipöytään

Vaasan Leipämöiden valikoimasta löytyy pullia ja muita makeita herkkuja kahvipöytään tai vieraille viemisiksi. Valikoimamme perinteiset Vaasan korvapuustit kuuluvat suomalaiseen kahvipöytään. Piristä kahvipöydän tarjoiluja viinereillä tai herkullisella kuorrutetulla donitsilla.

Tutustu tuotteisiin

Reikäleivistä rustiikkisiin erikoisleipiin

Vaasan Leipämön leipävalikoimasta löytyy jokaiseen hetkeen sopiva leipävaihtoehto, perinteisistä ruis- ja reikäleivistä rustiikkisiin erikoisleipiin. Löydät leipiä arjen herkutteluun, terveellisyyttä unohtamatta. Vaasan Leipämön tuotevalikoimasta löydät esimerkiksi Vaasan Mestarin -leipävalikoiman, joka tarjoaa laadukkaita leipävaihtoehtoja kaikkiin hetkiin suoraan Joutsenon leipomostomame.

Katso kartalta lähin Leipämösi.

Tutustu tuotteisiin