vaasan-logo
Vaasan logo
  • Tuotteet
    • Uutuudet
    • Tuotteet teemoittain
    • Tuotemerkkimme
    • Kaikki tuotteet
    • Gluteenittomat leivät
    • Kauraleivät ilman vehnää
    • Street Food
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
    • Tiedotteet
    • Lue uusi Street Food -lehti
  • Leivästä
    • Ruis
    • Kaura
    • Taikinajuuri
    • Leivontaperinne
    • Hyvinvointi
    • Herkuttelu
  • Tietoa meistä
    • Historia
    • Yritys
    • Arvolupaus
    • Vastuullisuus
    • Ura meillä
    • Ammattilaisille
    • Yhteystiedot
    • Kuvapankki
    • Kysymyksiä ja vastauksia
    • Jyvä-blogi
  • en

Työnopastaja Tommi Jäppinen: "Vaasan on tiiviisti mukana koko perheen arjessa"

Kun Tommi Jäppinen kertoo, että hänen lisäkseen Vaasanilla työskentelevät vaimo, tytär ja poika, se kuulostaa ensi alkuun hämmästyttävältä, mutta oikeastaan se onkin aika luonnollista. Kun viihtyy työssään ja kokee työnantajansa hyväksi, miksipä ei suosittelisi työnantajaansa myös läheisilleen.

Kuusankosken leipomossa työnopastajana ja teollisen leivonnan valmentajana työskentelevä Jäppinen on pitkän linjan vaasanilainen ja ehtinyt tehdä leipomossa monenlaisia töitä aina taikinan tekemisestä paistamiseen.

”Minut on saanut viihtymään työssäni sen monipuolisuus. Työnopastajana teen työohjeiden päivittämistä leipomon eri rooleihin, perehdytän uusia työntekijöitä ja käyn tuurailemassa eri työvaiheissa. Minulla ei ole yhtä suosikkitehtävää, koska tehtävät ovat tasa-arvoisia. Kaikki osa-alueet pitää toimia, jotta tulee hyvä leipäpussi”, Tommi tähdentää.

Vaasan on tarjonnut Tommille mahdollisuuksia opetella uusia työtehtäviä ja kehittää itseään. Erityisesti leivontateknologian koulutusohjelmaan, BreadTechiin, mukaan pääsyä Tommi arvostaa erityisen paljon:

”BreadTech oli tolkuttoman hyvä koulutusohjelma. Vaikka olen ollut 20 vuotta Vaasanilla ja oppinut työtä tekemällä, nyt mentiin syvemmälle leivontaan. Oli hauska huomata, että luuli tietävänsä jotain, mutta ei sitten kuitenkaan. Sain paljon uutta ja hyvää tietoa.”

Töihin on kiva tulla, kun siellä odottavat mukavat työkaverit ja mielekäs tekeminen.

”Pidän siitä, kun pystytään avoimesti yhdessä tekemään töitä ja jeesataan kaveria, jos hän tarvitsee apua. Peräänkuulutan aina yhteistyötä – että jaetaan tietoa ja tehdään asiat kimpassa. Välillä nauretaan virheille ja kyllä opitaankin niistä.”

Hyvä työpäivä on Tommin mukaan sellainen, kun kaikki toimii, jengi on hyvällä tuulella ja saadaan päivän tuotanto tehtyä ongelmitta läpi.

”Koen, että teemme täällä merkityksellistä työtä. Erityisesti pandemia-aikana tunsin itseni tärkeäksi, kun ihmisille piti saada leipää toimitettua kauppoihin.”

Työ vaatii vastapainokseen rentouttavaa, mukavaa tekemistä. Tommin akkuja lataa parhaiten luonnossa liikkuminen: ”Joka vuosi on pakko päästä Lappiin kesällä kalastamaan ja vaeltamaan. Arkena ulkoilen tosi paljon koirien kanssa metsässä. Syksyllä on pussi varalta taskussa, jos löytyisi sieniä.”

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Tarinamme
  • Ajankohtaista
  • Kuvapankki

Tietoa meistä

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Baltian maissa. Historiamme ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä yhden Suomen vanhimmista leipomoalan toimijoista. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Kaurasydän, Vaasan Kaura 100 %, sekä Vaasan hampurilais- ja hot dog -sämpylät.

LUE LISÄÄ

 

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

Yhteystiedot

Löydät kaikki yhteystietomme täältä

Oiva elintarvikevalvonta sinettilogo

  • Kuluttajapalvelu
  • Tietosuoja ja evästeet
  • © Vaasan Oy
  • Tuotteet
    • Uutuudet
    • Tuotteet teemoittain
    • Tuotemerkkimme
    • Kaikki tuotteet
    • Gluteenittomat leivät
    • Kauraleivät ilman vehnää
    • Street Food
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
    • Tiedotteet
    • Lue uusi Street Food -lehti
  • Leivästä
    • Ruis
    • Kaura
    • Taikinajuuri
    • Leivontaperinne
    • Hyvinvointi
    • Herkuttelu
  • Tietoa meistä
    • Historia
    • Yritys
    • Arvolupaus
    • Vastuullisuus
    • Ura meillä
    • Ammattilaisille
    • Yhteystiedot
    • Kuvapankki
    • Kysymyksiä ja vastauksia
    • Jyvä-blogi