Vaasan Ruissydän – palaleipä

Vaasan Ruissydän on uusi, pehmeän makuinen sydänmerkki-ruisleipä koko perheen päivittäiseen nautiskeluun. Kotimaisesta viljasta leivottu leipä sisältää 87 % ruista, josta täysjyvää on 51 % ja se on näin ollen runsaskuituinen. Sydänmerkki viestii myös siitä että leipään on käytetty vähemmän suolaa. Lempeä rukiin maku ja pehmeä helposti pureskeltava rakenne sopivat jokaisen suuhun.

Lue lisää

Vaasan Kaurasydän – palaleipä

Tutussa Vaasan Kaurasydän – leivässä ei ole käytetty lainkaan vehnää, vain 100% kotimaista kauraa. Tämä maukas kauraleipämme on nyt vieläkin parempaa sydämelle, sillä se on saanut kylkeensä sydänmerkin. Tämä sydänmerkkituote on kolesterolia alentava, runsaskuituinen vaalea leipä, jonka leipomiseen on käytetty vähemmän suolaa, mausta tinkimättä.

Lue lisää

Vaasan Parhaat Maukkaat Jyväviipaleet

Vaasan Parhaat Maukkaat Jyväviipaleet on maukas, Sydänmerkin omaava leipä. Leivässä on 18% jyviä, rouheita ja siemeniä.

Lue lisää

4 täytettyä leipää

8 Ruissydän-viipaletta
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
250 g kalkkunaleikettä
Kourallinen basilikanlehtiä

Voitele leivät maustamattomalla tuorejuustolla, taita kalkkunaleikkeet viuhkoiksi ja asettele leipien päälle, lisää basilikaa ja nauti.

4 täytettyä leipää

8 Kaurasydän-viipaletta
4 kpl Edam-juustoviipale
4-8 salaatinlehteä Puolikas kurkku
2-4 keitettyä kananmunaa

Keitä kananmunia 7 minuuttia kiehuvassa vedessä. Viipaloi puolikas kurkku, kuori ja leikkaa munaleikkurilla munat. Voitele leivät voilla. Aseta neljälle leivälle täytteet: juusto, salaatinlehdet, kurkkuviipaleet ja kanamuna siivut. Aseta voideltu kansi päälle ja nauti.