Osallistu kisaan, voit voittaa sisustusrahaa

Kata herkut pöytään ja osallistu kuvakisaan, voit voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin Finnish Design Shop -verkkokauppaan!

Säännöt

Arvonnan järjestää Vaasan Oy.
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Vaasan Oy:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä Vaasan tuotteiden ostamista.

Kampanja-aika on 4.4–1.5.2016. Vaasan ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Palkintoina arvotaan 4 kpl 100 euron arvoista lahjakorttia Finnish Design Shop –verkkokauppaan. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

Arvontaan osallistutaan Instagram-sovelluksessa jakamalla oma kattausaiheinen valokuva tunnisteella #RuisNachoGoesGreen. Arvontaan voi osallistua myös kommentoimalla RuisNacho Goes Green –kampanjaan liittyviä päivityksiä osoitteessa facebook.com/vaasansuomi annetun ohjeen mukaisesti.

Voittajia arvotaan yhteensä neljä kappaletta, viikottain aina yksi viikkovoittaja (viikot 14-17). Arvonta suoritetaan sekä Instagram-kuvien lähettäjien että Facebook-kommentoijien kesken. Viikkovoittaja arvotaan aina kyseisen viikon aikana kilpailuun osallistuneiden kesken. Kuluttajat voivat kuitenkin vapaasti osallistua kilpailuun vaikka joka viikko näin halutessaan.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä viikossa palkinnon ilmoittamisen jälkeen, Vaasan arpoo palkinnon uudelleen. Järjestäjät eivät vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista yhteystiedoista.

Vaasan sitoutuu maksamaan palkintoon liittyvät mahdolliset lakisääteiset verot sekä palkinnon lähetyskustannukset. Kilpailun voittajat vastaavat itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen noutamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi ja asuinpaikkakunta www.facebook.com/vaasansuomi -sivuilla sekä vaasan.fi -verkkosivuilla ja muussa mahdollisessa markkinointimateriaalissa. Osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja käytetään vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytetä tai luovuteta eteenpäin suoramarkkinointi- tai muita henkilötietolain mukaisia perusteltuja tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Vaasan Oy varaa oikeuden käyttää kuluttajien kilpailuun lataamia Facebook- ja Instagram-kuvia markkinoinnissaan.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kilpailun järjestämisessä, vaan siitä vastaa ainoastaan Vaasan Oy.