Ainesosat

1 pss / 3 kpl Vaasan Sub Sandwich -leipää
160 g coleslaw salaattia
1/2 ruukkua korianteria
1/2 ruukkua minttua
1 kpl jalapenoa renkaina
4 rkl paahdettua sipulia
BROILERI:
360 g broilerin luuttomia paistileikeitä (riippuen koosta ja voit myös käyttää rintafileetä)
1 tl misoa
2 kpl valkosipulinkynttä
20 g tuoretta inkivääriä
1 dl miriniä
1 rkl korealaista ssamjang-tahnaa
1/2 dl vähäsuolaista soijakastiketta
GOCHUJANGMAJONEESI:
100 G majoneesia
1 rkl gochujang-tahnaa
1/2 tl limenmehu
COLESLAW:
150 g valkokaalia
50 g porkkanaa
1 kpl salottisipulia
1 kpl valkosipulinkynsi
2 rkl gari inkivääriä
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 rkl vettä
1 rkl mustia seesaminsiemeniä

Ohje:

Valmista ensin broileri: raasta inkivääri ja valkosipuli isoon kulhoon mirinin ja mison kanssa. Lisää samjang-tahna, soijakastike ja sekoita ainekset. Aseta broilerin paistileikkeet marinadiin maustumaan. Siirrä broilerit jääkaappiin vähintään tunniksi tai mieluiten yön yli. Paista kanat pannussa öljyssä ja kypsennä 160 c asteissa uunissa kypsiksi.

Valmista coleslaw: suikaloi kaali, porkkana ja sipulit. Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja kaada lämpimänä suikaloitujen kasvisten päälle. Anna maustua vähintään 1 h. Lisää lopuksi paahdetut seesaminsiemenet ja hienonnettu inkivääri coleslawin joukkoon.

Valmista gochujangmajoneesi sekoittamalla ainekset yhteen.

Paahda sämpylöitä 160c asteissa uunissa 4min. Aseta pohjalle coleslaw, kanat, majoneesi, jalapenot ja ytit.