Ainesosat

Pussillinen Vaasan Kotiuunin Minicroissantteja
1 dl per täyte (3 dl) Juustoraastetta
½ dl Sinihomejuustoa
½ dl Vuohenjuustoa
1-2 rkl Paholaisenhilloa
½ dl Oliiveja
Öljyä

Ohje:

Sinihomejuusto Croissant 

Murenna sinihomejuusto ja sekoita 1 dl:aan juustoraastetta. Lisää tilkka öljyä ja sekoita. Painele seosta kevyesti 12 sulatetun croissantin pintaan ja 10-12 minuuttia 200 °C:ssa.

Vuohenjuusto Croissant

Murenna vuohenjuusto ja sekoita 1 dl:aan juustoraastetta. Lisää joukkoon paholaisenhillo ja sekoita. Painele seosta kevyesti 12 sulatetun croissantin pintaan ja paista 10-12 minuuttia 200 °C:ssa.

Oliivi Croissant

Sekoita oliiviviipaleet 1 dl:aan juustoraastetta. Lisää tilkka öljyä ja sekoita. Painele seosta kevyesti 12 sulatetun croissantin pintaan ja paista 10-12 minuuttia 200 °C:ssa.