Ainesosat

4 kpl The Dog Gourmet -sämpylää
4 kpl Chorizo tuoremakkara
Manchego juustoraastetta
Kaprismajoneesi
2 rkl kapriksia
1rkl hakattua timjamia (tuoretta)
2 dl majoneesia
Marinoitua punasipulia
1 punasipuli
1 rkl omenaviinietikkaa
1 tl sokeria
ripaus suolaa

Ohje:

Sekoita Kaprismajoneesi-ainekset keskenään kulhossa.

Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Sekoita muiden ainesten kanssa kulhossa ja anna merinoitua jääkaapissa vähintään 1/2 tuntia.

Kasaamisohje:

Levitä kaprismajoneesi sämpylän molemmille sisäpuolille ja aseta keskelle nakki tai makkara. Laita päälle Manchego juustoraastetta ja marinoidut punasipulit ja nauti!


Vaasan The DOG Gourmet hodarisämpylä

Kaupan ensimmäinen premium dogi, jonka maku on just eikä melkein. Dogin koostumus on ihanan muhkea ja maussa on aavistuksen verran makeutta. Dogin pinta kiiltää, kuten pitääkin. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa. Pakkauksessa on 8 dogia, joilla pidät isonkin jengin tyytyväisenä.

Tutustu