Raskaan työn raatajan iltapala

Kunnolla nyt sitä salamia, maksapasteijaa ja paahtopaistia. Tuhtia juustoa ja rapsakka leipä. Maailma on valmis.

Ainesosat

3 viipaletta Vaasan Taika Tumma täysjyvää
2 rkl Crème Bonjour Cuisine Chili & Paprikaa
3 viipaletta maksapasteijaa
3 pientä viipaletta paahtopaistia
1 rkl mustaherukkahyytelöä
1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
3 viipaletta salamia tai muuta mausteista makkaraa
3 viipaletta vuohenmaitogoudaa tai muuta maukasta juustoa
1 rkl hienonnettua ruohosipulia

Ohje:

Paahda leivät ja voitele ne tuorejuustolla. Nosta yhdelle leivälle maksapasteijaa, paahtopaistia, mustaherukkahyytelöä ja ruohosipulia. Lado toiselle juustoa, salamia ja ruohosipulia. Nosta leivät kerroksiksi.