Ranch hodari

Ranch, tuo amerikkalainen kaikkiin herkkuruokiin sopiva kastike, mehevöittää tämänkin hodarin. Makkarana on ruokaisa braatvursti ja yllätys elementtinä narskuvat nachot.

Ainesosat

4 hodaria
4 The Dog Gourmet -sämpylää
4 Tammisen Bratwursti-raakamakkaraa
1 dl majoneesia

2 rkl piimää

2 rkl ruohosipulia hienonnettuna

2 rkl persiljaa hienonnettuna

2 rkl tilliä hienonnettuna

1 tl sipulijauhetta
1/2 
 hopeasipulia, kuutioituna pieniksi kuutioiksi
2 dl nachoja, murskattuina
2 tl Tabascoa
suolaa ja pippuria

Ohje:


Sekoita majoneesi, piimä, hienonnetut yrtit ja sipulijauhe keskenään ja anna maustua vähintään puoli tuntia.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Murskaa nachot kulhossa käsin tai vaikkapa kaulimella pieniksi muruiksi.

Grillaa braatvursti kypsäksi ja lämmitä sämpylät joko grillissä tai uunissa. Laita lämpimään hodarisämpylään ensin grillattu makkara ja sen jälkeen päälle runsaasti ranch-kastiketta. Ripottele päälle hienonnettua sipulia sekä reilusti murskattuja nachoja. Tiputa päälle muutamat tipat Tabascoa ja ei kun herkuttelemaan!