Nopeat ja näyttävät cocktailpalat

Tutuista pakastetuotteista tuunaat helpot suolaiset ja makeat palat käden käänteessä. Tarjoilupöydät notkuvat upeista herkuista - pullista, kekseistä, kakuista ja piiraista, ei kaikkea millään jaksa maistaa. Vaikka kuinka houkuttaisi, herkuttelija joutuu valitsemaan. Suupalan kokoiset cocktailtikut ratkaisevat ongelman. Useampaakin makeaa tai suolaista pääsee maistamaan, kun tarjolla on pieniä, kauniita paloja.

Ainesosat

Vaasan Kotiuunin Vadelmasydän -munkkeja Toffee- tai nougatmakeinen, vadelmia
Vaasan Kotiuunin Hedelmäviinereitä Cantaloupemelonia, karhunvadelmaa, sitruunamelissaa
Vaasan Kotiuunin Tomaatti-fetapasteijoita Pieniä mozzarellapalloja, kirsikkatomaatteja
Vaasan Kotiuunin Lihapasteijoita Rosmariininoksia, tummia viinirypäleitä

Ohje:

Vadelmasydäntikut

Leikkaa Vaasan Kotiuunin Vadelmasydän -munkki neljään osaan. Pistä tikulla munkkipalaan kiinni pehmeä toffee tai nougatmakeinen ja vadelma.

Hedelmäviineritikut

Paista Vaasan Kotiuunin Hedelmäviinerit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa viinerit kolmeen osaan. Pistä viinereihin cocktailtikuilla kiinni viipaloiduta cantaloupemelonia ja karhunvadelmaa. Koristele tikut sitruunamelissalla.

Tomaatti-tuplajuustopalat

Paista Vaasan Kotiuunin Tomaatti-fetapasteijat pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa pasteijat kolmeen osaan. Pistä cocktailtikulla kiinni pasteijaan pieni mozzarellapallo ja kirsikkatomaatti.

Lihapasteijatikut

Paista Vaasan Kotiuunin Lihapasteijat pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa pasteijat kolmeen osaan. Pistä rosmariininoksalla pasteijaan kiinni halkaistu tumma viinirypäle.