Ainesosat
Vaasan Kotiuunin Vadelmasydän -munkkeja | Toffee- tai nougatmakeinen, vadelmia |
Vaasan Kotiuunin Hedelmäviinereitä | Cantaloupemelonia, karhunvadelmaa, sitruunamelissaa |
Vaasan Kotiuunin Tomaatti-fetapasteijoita | Pieniä mozzarellapalloja, kirsikkatomaatteja |
Vaasan Kotiuunin Lihapasteijoita | Rosmariininoksia, tummia viinirypäleitä |
Ohje:
Vadelmasydäntikut
Leikkaa Vaasan Kotiuunin Vadelmasydän -munkki neljään osaan. Pistä tikulla munkkipalaan kiinni pehmeä toffee tai nougatmakeinen ja vadelma.
Hedelmäviineritikut
Paista Vaasan Kotiuunin Hedelmäviinerit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa viinerit kolmeen osaan. Pistä viinereihin cocktailtikuilla kiinni viipaloiduta cantaloupemelonia ja karhunvadelmaa. Koristele tikut sitruunamelissalla.
Tomaatti-tuplajuustopalat
Paista Vaasan Kotiuunin Tomaatti-fetapasteijat pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa pasteijat kolmeen osaan. Pistä cocktailtikulla kiinni pasteijaan pieni mozzarellapallo ja kirsikkatomaatti.
Lihapasteijatikut
Paista Vaasan Kotiuunin Lihapasteijat pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa pasteijat kolmeen osaan. Pistä rosmariininoksalla pasteijaan kiinni halkaistu tumma viinirypäle.