Juhlapöydän hodarit

Street food hyppää juhlapöytään! Tämä maukas hodaribaari sopii tarjoiltavaksi talven juhliin. Kata siis pöytä koreaksi, on aika herkutella hodareilla!

Ainesosat

The DOG hodarisämpylöitä
Pulled Pork-täyte:
1 pkt Pulled Pork nyhtöpossua
1 puntti ruohosipulia
Srirachamajoneesi
1 rkl srirachakastiketta
2 dl majoneesia
Fenkoli-coleslaw
1 fenkoli tuore)
1 granny smith omena
1 rkl omenaviinietikkaa
ripaus suolaa
pippuria
Katkaraputäyte:
180 g katkarapuja
2 dl majoneesia
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 rkl sitruunanmehua
1 dl hienonnettuja yrttejä
2 sitruunaa lohkoina
Nutella-mustikkatäyte:
nutellaa
kermavaahtoa
pensasmustikoita
nonparelleja

Ohje:

Valmista täytteet, eli sirachamajoneesi, fenkoli-coleslaw ja katkaraputahna.

Paahda hodarisämpylöiden leikkauspinnat rapeiksi, täytä hodari haluamillasi täytteillä ja nauti.

Jälkiruoaksi voit täyttää hodarin nutellalla, kermavaahdolla ja mustikoilla. Kruunaa jälkkäri ripottelemalla pinnalle nonparelleja.