Ainesosat

4 kpl Vaasan Soft Dog -sämpylöitä
4 kpl Nakkeja
1 dl Naughty BRGR Base aiolia
1/2 tl Dijon-sinappia
1/2 pnt Tuoretta rakuunaa, lehdet irrotettuina
1/2 Munakoisoa
1/2 Punainen paprika
1 Tomaatti
1 kynsi Valkosipulia
1/2 dl Saksanpähkinöitä
2 rkl Oliiviöljyä
1/2 dl Valkoviinietikkaa
1/4 pnt Tuoretta korianteria, hienonnettuna
50 g Fetajuustoa
1/2 Kurkku
Suolaa ja pippuria

Ohje:

Sekoita kulhossa aioli, sinappi ja hienonnettu korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi ja grillaa munakoiso ja paprika sekä kokonaiset tomaatit kuumalla lämmöllä 5-10 minuuttia. Paloittele grillatut vihannekset.

Kuullota valkosipuli. Lisää joukkoon grillatut vihannekset ja etikka. Keitä seosta keskilämmöllä, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla. Höylää kurkusta ohuita viipaleita ja suolaa kevyesti. Murustele fetajuusto valmiiksi.

Paahda sämpylät uunissa 180 asteessa 3 minuuttia. Grillaa nakit tai lämmitä kattilassa kuumassa, suolalla maustetussa vedessä.

Kokoa hodari reseptin aineksista ja tarjoa.

Lisää korianteri ja saksanpähkinät juuri ennen tarjoilua.