Ainesosat
noin 4 annosta | |
1 ps | The Dog Gourmet |
1 pakkaus | Harjun makkaratehtaan savuinen mustapippuri |
BBQ-kastike | Löydät kaupan hyllyltä valmiina |
Ranch kastike | |
2 dl | smetanaa |
1 | valkosipulin kynsi |
1/3 | nippu persiljaa |
mustapippuria | |
ripaus | suolaa |
Punasipulihillo | |
1 | punasipuli |
1 tl | rypsiöljyä |
2 rkl | vettä |
2 rkl | punaviinietikkaa |
Ohje:
Ranch kastike:
Silppua persilja, raasta valkosipuli, lisää suola ja mustapippuri kulhoon, jossa on jo smetana. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Punasipulihillo:
Kuori ja leikkaa punasipuli kuutioiksi. Kuullota pannulla hetken, älä kuitenkaan ruskista. Lisää sokeri, punaviinietikka ja tilkka vettä. Anna hetken kiehua kasaan ja ota sivuun jäähtymään.
Kasaamisohje:
Levitä bbq kastike sämpylän molemmille sisäpuolille ja aseta keskelle nakki tai makkara. Laita päälle ranch ja punasipulihillo.