Ainesosat

1 pss / 3 kpl Vaasan Sub Sandwich -leipää
1 dl maapähkinävoita
3 pientä banaania
2 dl mascarponea
1 dl maapähkinöitä
MISO-KARAMELLIKASTIKE:
1 dl karamellisoitua kondensoitua maitoa tölkistä
2 tl vaaleaa misotahnaa

Ohje:

Avaa sämpylät niin, että saranapuoli pysyy ehjänä ja voitele sisäpinnat maapähkinävoilla. Kuori ja laita banaanit sämpylöiden sisä

Notkista mascarpone lusikalla kevyesti vatkaten. Rouhi maapähkinät veitsellä.

Kuumenna karamellimaito kattilassa ja sekoita joukkoon misotahna. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes misotahna on liuennut kastikkeeseen.

Lämmitä sämpylöitä 220 asteisessa uunissa 5 minuuttia. Leikkaa kuumat sämpylät puoliksi. Pursota mascarponea sämpylän avonaiselle sivulle. Viimeistele Sub Sandwichit karamellikastikkeella ja maapähkinärouheella.