Mun pala maailmaa – hävikkihaaste

Hävikin vähentäminen lähtee aika perusasioista. Kuten sellaisista, että laitetaan osa leivästä tuoreeltaan pakkaseen. Eikä osteta ruokaa yli tarpeiden.

Siis ihan pikkujuttuja – mutta isoja tekoja. Oletko sinä valmis haastamaan itsesi ja perheesi?

 

Ensimmäisessä haasteessa lapsiperhe järjesti 10-vuotissynttärit potentiaalisesta hävikkiruoasta. Tässä esimakua jaksosta:

 

 

Seuraavaksi haastamme kiireiset lapsiperheet ja mökkeilijät hävikkihaasteeseen. Arjen keskellä hävikkiä syntyy kuin huomaamatta, ja mökille unohtuu kuivakaappeihin monenmoista tarviketta. Uskallatko sinä hypätä mukaan haasteeseen ja järjestää hävikkituotteilla mökillä grillibileet tai arjen kiireen keskellä vaikka leffaillan?

 

Tutustumme valittujen kanssa yhdessä hävikkitottumuksiisi ja luomme sen pohjalta sinulle personoidun haasteen, jota pääset suorittamaan kameran edessä. Haasteesta ei tarvitse selvitä yksin, apua saat kyllä!

 

Kerro alla olevalla lomakkeella, minkälainen teidän perhe on, mitä hävikkihaasteita teillä on ja millaiset tapahtuman haluaisit hävikkihaasteessa järjestää. Valitsemme ehdokkaiden joukosta kaksi perhettä, joiden tapahtumat kustannetaan.

Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö löytyvät täältä