Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä toimii Lantmännen Cerealia Oy, osoite Salmisaarenaukio 1, 00180 Helsinki. (myöhemmin tässä tekstissä ”arvonnan järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset Vaasan Koulunäkki & Teemu Pukki Dream Team – sovelluksen käyttäjät.

Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Osallistumisajat ja osallistumistapa

Kilpailuun voi osallistua 31.3.2021 klo 8:00 ja 4.4.2021 klo 23:59 välisenä aikana.

Kilpailuun osallistutaan rekisteröitymällä Vaasan Koulunäkki & Teemu Pukki Dream Team – käyttäjäksi joko lataamalla sovelluksen puhelimeen tai tabletille tai rekisteröitymällä suoraan sovelluksen nettisivun kautta.

Palkinto

Kaikkien käyttäjien kesken arvotaan 5 kpl virallista Adidas Uniforia 2021 EM-kisajalkapalloa.

Palkinto arvotaan 6.4.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, sähköpostitse.

Palkinnon voittajan tulee vahvistaa saaneensa tiedon voitosta ylläpitäjälle neljän (4) vuorokauden kuluessa voittoilmoituksen lähettämisestä. Jos voittaja ei ilmoita yhteystietojaan neljän vuorokauden kuluessa, on Vaasanilla oikeus arpoa uusi voittaja. Tämän jälkeen palkinto toimitetaan voittajalle tämän suomalaiseen osoitteeseen.

Palkinto on henkilökohtainen. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Voittaja vastaa itse kaikkien palkinnon käyttöön tarvittavien tuotteiden ja palveluiden hankinnasta. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan arpajaisveron.

Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa arvontaa koskevien osallistumiskanavien toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.

Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Arvonnassa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muutoin kuin palkintojen toimittamiseksi voittajille. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.