TACO DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Kaikista ruokalajeista voidaan valmistaa myös hyvinvointia tukevia annoksia. Hodarit löytyvät usein lastenkutsujen tarjottavista, mutta pienellä päivityksellä niistä saadaan helppoa, nopeaa ja ravitsevaa arkiruokaa.

FISH DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Vaasan rukiinen DARK DOG on terveellisempi vaihtoehto hodariherkutteluun. Pelkkä terveellinen sämpylä ei riitä, pitää myös miettiä mitä sämpylän sisään laitetaan!

NAKKI DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Lastenkutsujen klassikkoannos maistuu myös arkiruokana. Hodari on nopea ruokalaji, jonka valmistaminen onnistuu usein muksulta itsenäisesti. Pienellä päivityksellä annoksesta saadaan hyvinvointia tukeva ja kasvispitoisempi versio.

PINAATTI DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Mitä saa jos yhdistää kaksi lasten keskuudessa suosittua ruokalajia? Pinaattiletut roikkuvat vuodesta toiseen kouluruokakyselyjen top 10:ssä. Miksi niitä ei voisi laittaa hodarisämpylän väliin?

HAWAIJI DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Ananas kuuluu pizzaan, jos niin haluat, mutta oletko kokeillut ananasta hodariin? Tässä artikkelisarjassa esitellään jokaisella viikon päivälle terveellisempi vaihtoehto hodariherkutteluun. Perjantain kunniaksi inspiraatiota on haettu pizzasta ja valokeilaan pääsee keväinen sesonkihedelmä ananas.

PITA DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Hyviä vegaanisia reseptejä ei voi koskaan olla liikaa. Kasvisruokapäivät ja vegaaniset vaihtoehdot ovat arkipäiväistyneet ja samalla rikastuttaneet suomalaista ruokakulttuuria. Myös herkullinen hodari voi olla vegaaninen ilman alleviivausta. Riittää, että annos on hyvä.

BANANA DOG – Sallittuun hodariherkutteluun

Banaanisämpylä toimii välipalana tai jälkiruokana erinomaisesti. Vaasanin ja Satokausikalenterin hodariviikko saa makean päätöksen, kun hodarin väliin sujahtaa paistettu banaani.