Vaasan kauraleivät ilman vehnää

Sano kyllä herkuttelulle – Kauraleivät ilman vehnää

Herkullisia uutisia vehnän välttelijöille. Vaasanilta löytyy nyt useita kauraleipiä, jotka ovat leivottu ilman vehnää. Uutuus Ohut Kaura 100% on herkullisen ohut ja nimensä mukaisesti 100% täyttä kauraa. Kaura-tattarileipä on puolestaan leivottu käyttäen ainoastaan kauraa, hirssiä ja tattaria. Reilusti kuitua sisältäviä ja kauralta maistuvia leipiä ovat myös 100% Kaura ja Kaurasydän – nekin leivottu ilman vehnää. Näiden ja muidenkin kauraleipiemme pakkauksista löytyy myös merkintä leivän kaurapitoisuudesta.

 

 

Hanna Väyrysen leipäreseptit

 

Hanna Väyrynen kertoo blogissaan omista suosikkileivistään. Katso Hannan omasta blogista tarkemmin minkälaisia täytteitä hän laittaa omien suosikkileipiensä päälle.

 

Jonna Leppäsen aamupalapöydän herkkuleivät

 

Jonna Leppänen esittelee blogissaan oman aamupalapöytänsä herkkuleipiä. Katso Jonnan omasta blogista minkälaisia täytteitä hän on laittanut uusien Ohut Kaura 100% -leipien päälle.

Ohut Kaura 100%

Vaasanin kauraleipien uutuus on ohut ja pehmeä 100 % kauraleipä, joka on leivottu ilman lisättyä vehnää.

Kaura-tattari

Kaura
& Tattari

Tämä herkkuleipä on leivottu kaurasta ja tattarista ja siinä on 70% täysjyväkauraa leivän viljasta. Ilman vehnää leivottu leipä ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!

Kaurasydän

Kaurasydän on herkullinen leipä, jota säännöllisesti syömällä voit alentaa kolesteroliasi helpolla ja luonnollisella tavalla.

100% Kaura palaleipä

Lempeänmakuinen 100 % täysjyväkaurasta leivottu leipä kätevinä annospaloina.

Vaneljan kesäleivät

 

Vanelja: “Indian Summer Sandwiches & 5 Minute Hummus. Why buy hummus when making it is so easy and takes only 5 minutes. I personally think hummus goes great together with almost any dish but I adore it especially on top of my oat bread”.

Julkaistu alunperin Vaneljan Instagramissa

 

Liemessä päärynäleivät

 

6 kpl Vaasan Ohut Kaura 100% kauraleipiä
1 päärynä
hyppysellinen raakalakritsijauhetta
homejuustoa
ranskankermaa
kourallinen kuorellisia manteleita
hunajaa
sormisuolaa
tuoreita yrttejä koristeluun

Sekoita murustettu homejuusto ja ranskankerma. Viipaloi päärynä. Kasaa leivät ja paista uunin keskitasolla 200-asteessa 5-7 minuuttia.

Julkaistu alunperin Instagramissa