Vaasan kauraleivät ilman vehnää

Sano kyllä herkuttelulle – Kauraleivät ilman vehnää

Herkullisia uutisia vehnän välttelijöille. Vaasanilta löytyy nyt useita kauraleipiä, jotka ovat leivottu ilman vehnää. Uutuus Ohut Kaura 100% on herkullisen ohut ja nimensä mukaisesti 100% täyttä kauraa. Kaura-tattarileipä on puolestaan leivottu käyttäen ainoastaan kauraa, hirssiä ja tattaria. Reilusti kuitua sisältäviä ja kauralta maistuvia leipiä ovat myös 100% Kaura ja Kaurasydän – nekin leivottu ilman vehnää. Näiden ja muidenkin kauraleipiemme pakkauksista löytyy myös merkintä leivän kaurapitoisuudesta.

 

 

Jonna Leppäsen aamupalapöydän herkkuleivät

 

Jonna Leppänen esittelee blogissaan oman aamupalapöytänsä herkkuleipiä. Katso Jonnan omasta blogista minkälaisia täytteitä hän on laittanut uusien Ohut Kaura 100% -leipien päälle.

Ohut Kaura 100%

Vaasanin kauraleipien uutuus on ohut ja pehmeä 100 % kauraleipä, joka on leivottu ilman lisättyä vehnää.

Kaura-tattari

Kaura
& Tattari

Tämä herkkuleipä on leivottu kaurasta ja tattarista ja siinä on 70% täysjyväkauraa leivän viljasta. Ilman vehnää leivottu leipä ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!

Kaurasydän

Kaurasydän on herkullinen leipä, jota säännöllisesti syömällä voit alentaa kolesteroliasi helpolla ja luonnollisella tavalla.

100% Kaura palaleipä

Lempeänmakuinen 100 % täysjyväkaurasta leivottu leipä kätevinä annospaloina.

 

Vaneljan kaurapizzaresepti

 

9-10 slices of Vaasan Ohut 100% Kaura bread
tomato purée
organic mozzarella or vegan cheese
artichoke hearts (canned)
cherry tomatoes
loads of fresh herbs, such as basil, oregano & rucola

 

Cut the breads into sectors and form a round pizza base from them.

Spread tomato purée on top of your pizza base and sprinkle on plenty of cheese. Top with artichoke heats & slices tomatoes.

Bake in 200 C / 400 F degrees for about 10 minutes until the cheese has melted.

Take out of the oven and serve with lots of herbs.

Julkaistu alunperin Vaneljan Instagramissa