Hanna Väyrysen leipäreseptit
Hanna Väyrynen kertoo blogissaan omista suosikkileivistään. Katso Hannan omasta blogista tarkemmin minkälaisia täytteitä hän laittaa omien suosikkileipiensä päälle.
Herkullisia uutisia vehnän välttelijöille. Vaasanilta löytyy nyt useita kauraleipiä, jotka ovat leivottu ilman vehnää. Uutuus Ohut Kaura 100% on herkullisen ohut ja nimensä mukaisesti 100% täyttä kauraa. Kaura-tattarileipä on puolestaan leivottu käyttäen ainoastaan kauraa, hirssiä ja tattaria. Reilusti kuitua sisältäviä ja kauralta maistuvia leipiä ovat myös 100% Kaura ja Kaurasydän – nekin leivottu ilman vehnää. Näiden ja muidenkin kauraleipiemme pakkauksista löytyy myös merkintä leivän kaurapitoisuudesta.
Vaasanin kauraleipien uutuus on ohut ja pehmeä 100 % kauraleipä, joka on leivottu ilman lisättyä vehnää.
Tämä herkkuleipä on leivottu kaurasta ja tattarista ja siinä on 70% täysjyväkauraa leivän viljasta. Ilman vehnää leivottu leipä ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!
Kaurasydän on herkullinen leipä, jota säännöllisesti syömällä voit alentaa kolesteroliasi helpolla ja luonnollisella tavalla.
Lempeänmakuinen 100 % täysjyväkaurasta leivottu leipä kätevinä annospaloina.
Julkaistu alunperin Vaneljan Instagramissa
Julkaistu alunperin Instagramissa
Lämpimiä herkkuleipiä uunissa
Kaura-tattaria ja lehtikaalipestoa
Maapähkinävoihummus-avokadoleivät
Linda Manuella kertoo, miten kaura-tattarista on tullut hänen uusi arkileipänsä ja jakaan vinkkinsä kahdesta makeasta ja kahdesta suolaisesta herkkuleivästä.
“Parhaimmillaan leipä on mitä fiksuin ja helpoin välipala ja ainakin itse syön leipää oikeastaan päivittäin”.
Satokausikalenteri kehitti yhdessä Vaasanin kanssa kaksi maukasta FODMAP-ruokavalion mukaista välipalaleipää. Satokausikalenterissa avataan myös laajemmin uutta FODMAP-ruokavalioita.
Bloggaaja Sara Tickle kertoo omia kokemuksiaan Kaura-tattarileivästä ja sen sopivuudesta herkkävatsaisille ihmisille.
“Vaneljan ja Vaasan Leipomoiden leipäworkshopista inspiroituneena vein iltapalavoikkarini nextille levelille.
Vanelja loihti uusista ohuista kauraleivistä omanlaisena kaurapizzan.