Ruistikut

Ruispaloista syntyy elokuvaillan makurikkain pikkupurtava. Dippaa valkosipuliset palat mehevään avokadohummukseen.
Arviosi
Ruispaloista syntyy elokuvaillan makurikkain pikkupurtava. Dippaa valkosipuliset palat mehevään avokadohummukseen.

Ainesosat

    • 1 Vaasan Ruispala
    • 1 rkl öljyä
    • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
    • 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
    • Ripaus suolaa

    Avokadohummus

    • 240 g keitettyjä kikherneitä
    • 2 kypsää avokadoa
    • 3 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl tahinia
    • 3 rkl limetin mehua
    • 1 valkosipulinkynsi
    • 1/4 tl jauhettua juustokuminaa
    • Suolaa
    Ohje